Currículum Vitae

Currículum Vitae

Catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social i Director de la Càtedra d'Immigració, Drets i Ciutadania de la Universitat de Girona.

A més de la seva tasca docent  i de recerca com a Catedràtic en Dret laboral i Director d’una càtedra universitària sobre immigració, el Dr. Camas Roda ha estat designat expert internacional en matèria d’Ocupació i Treball pel Projecte Europeu Socieux+; des de l'any 2015 cada curs és nomenat com a Professor Convidat per la la Universitat de Perpinyà (França),on en el seu Màster de Dret dels Negocis imparteix dues matèries, d'una banda Dret Social i Migratori de la Unió Europea, i de l'altra, Institucions judicials i d'ocupacó a Espanya, Catalunya i Andorra.

En funció del seu treball docent com a Catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social, imparteix docència a la Universitat  de Girona principalment en els estudis de Dret i en el Màster de Treball, Relacions laborals i Recursos Humans.

La seva tasca investigadora s’ha centrat en els àmbits de la immigració i el mercat de treball; ocupació i formació professional; Dret Social de la Unió Europea i lliure circulació de treballadors; condicions de treball i seguretat i salut laboral; i finalment, repartiment de competències entre Estat i  Comunitats Autònomes en matèria de relacions laborals.

Resultat de la seva investigació, el Dr. Camas ha publicat diversos llibres i articles ren revistes especialitzades, entre els que cal destacar, d’entre les últimes publicacions realitzades, la monografia Treball decent i immigrants a Espanya, publicada l’any 2016, a l’Editorial Huygens; també el capítol sobre Les Polítiques d’immigració de la Unió Europea, a l’obra col·lectiva “Los grandes debates actuales en el Derecho del Trabajo y la Protección Social. Estudios en recuerdo del Profesor Dr. Manuel Ramón Alarcón Caracuel”, editada l’any 2016 pel Consell Andalús de Relacions Laborals; o finalment, l’article publicat l’any 2017 a la revista Trabajo y Derecho, sobre La prohibició de discriminació en l’obtenció d’avantatges socials als familiars dels treballadors que han exercit el seu dret a la lliure circulació.

Finalment, cal mencionar  que el Dr. Camas Roda és membre del Consell editorial de la Revista Modulema (Revista Científica sobre Diversidad Cultural),i membe honorífic del Consell de l’Editorial Juruá, i de "Consinter" (Consejo Internacional de Estudios Contemporáneos en Postgrados).

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat