El Diari de Ferran Camas
Sobre Dret del Treball, Immigració i propostes culturals

 

Les meves notes de la setmana

Cargando
Notes de la setmana

Tercera semana de Enero: Nuevas entradas en mi blog.

En esta semana que va del 15 al 21 de enero, voy a aprovechar para incluir un par de entradas en mi blog, una de ellas sobre una reciente sentencia judicial de la Corte Europea de Derechos Humanos sobre videovigilancia de trabajadores en una emrpesa, y la otra, relativa a un informe del Secretario General de Naciones Unidas titulado “Making migration work for all”.

El cuadro de esta semana que os muestro es El Geógrafo, de Vermeer, pintado hacia 1668.

Novetats de Dret Laboral i Immigració

Incloc comentaris de normatives, sentències judicials, mesures polítiques o informes d’interès en matèria laboral o d’immigració. Em mereixerà una atenció especial la tasca de la Unió Europea.
Cargando

25 anys treballant per a la Universitat de Girona

Novetats sobre Dret laboral i Immigració
10/10/2017
Aquest mes d'octubre compleixo 25 anys treballant per a la Universitat de Girona. Li he dedicat més anys dels que he viscut, i espero que el gra de sorra que pot suposar la meva tasca acadèmica...
Llegir més

Per desconnectar

Aquí van les meves propostes culturals: llibres, musica, art, etc., aquelles coses que m’evadeixen del treball i la rutina diària. En aquest sentit, també recomano accedir a la pestanya de Cites d’interès.
Cargando
Per desconnectar
12/01/2018

Ramón Pichot i "Germaine"

Coincidint  amb l’inici de l’any nou 2018, he visitat al Museu Nacional d’Art de Catalunya, a Barcelona, l’exposició dedicada al pintor català Ramon Pichot (Barcelona, 1871-Paris, 1925): “Ramon Pichot. De Els Quatre Gats a la Maison Rose”, que restarà oberta al públic fins al 21 de gener.

El títol de l’exposició fa referencia a l’evolució d’aquest pintor des de les influències modernistes que va viure en els Quatre Gats, fins a la Maison Rose, al  barri parisenc de Montmartre, on Pichot va viure durant molts anys i àdhuc va crear una cafeteria, que encara perviu.
Llegir més
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat