El Diari de Ferran Camas
Apunts sobre les meves investigacions jurídiques i inquietuds culturals

 

Les meves notes de la setmana i imatge del mes

Cargando
Notes de la setmana

Del 1 al 10 de septiembre: Promoción de nuestros Cursos de Postgrado On-Line en la Universidad de Girona

La imagen de este mes de mi Diario digital está constituida por el cartel de publicidad del curso de postgrado on-line que pretendemos iniciar en octubre: "Diploma de Experto en Derecho del Trabajo y Seguridad Social: Gestión ante las Administraciones Públicas" (de hecho, el período de matrícula finaliza a finales de septiembre).

Para más información, acceded a: https://postgraudrettreball.fundacioudg.org/es/curs-postgrau-especialista-dret-treball-i-seguretat-social.html

Ahí encontraréis que el postgrado es on-line; que se divide en dos cursos con posibilidad de matrícula separada: por una parte, el de Experto en Derecho del Trababajo y Seguridad Social (que se realiza los lunes por la tarde),y por otra el de Experto en Gesitón laboral ante las Administraciones Públicas (los martes por la tarde). Si queréis más información, no dudéis en poneros en contacto conmigo a través del correo electrónico ya que yo soy el directo de estos postgrados.

 
Llegir més

El meu Blog: Novetats de Dret Laboral i Immigració

Els meus comentaris sobre el Dret del Treball i el Dret Migratori com a Catedràtic de Dret del Treball i Director de la Càtedra d’Immigració, Drets i Ciutadania de la Universitat de Girona.
Cargando

Els meus informes sobre el principi de no-discriminació a Espanya

Les meves aportacions a la Xarxa Europea d’Experts den Dret d’igualtat de gènere i no-discriminació, de la que en formo part.
Cargando
Informes
09/11/2022

Informe sobre No Discriminación en España 2022 presentado a la Comisión Europea

Se ha publicado en la página web de la Red Europea de Expertos en Derecho de Igualdad de Género y No Discriminación, a la que pertenezco, el Informe que he realizado para la Comisión Europea sobre el estado del principio de No Discriminación en España 2022.

El informe está en inglés, y lleva por título: Spain - Country report non-discrimination 2022 (aunque atención, el objeto de estudio es la No discriminación en España en relación a 2021). Si seguís leyendo, encontraréis el enlace de dicho trabajo.
Llegir més

Cuidem a les que persones que cuiden

El meus treballs sobre el sector de cures realitzats en el marc del Projecte de recerca Horizon Europe: Care4Care (cuidem a les persones que cuiden),del que sóc responsable a la Universitat de Girona.
Cargando

Cultura per desconnectar

Aquí van les meves propostes culturals: llibres, musica, art, etc., aquelles coses que m’evadeixen del treball i la rutina diària. En aquest sentit, també recomano accedir a la pestanya de Cites d’interès.

Cites literàries d’interès

Cargando

Andrea Genovart: CONSUM PREFERENT (Editorial Anagrama, 2023)

Cites d'Interès
12/07/2023
"I la Berta m'ho nota: has de reconnectar, has de reconnectar. Segons ella m'he convertit en algú de dretes. No només perquè exerceixo el meu dret de vot i, per tant, perpetuo (col·laboro en) un sistema feixista i opressor sinó perquè he cedit (abandonat) en la nostra i necessària Lluita Col·lectiva Del Contratot. Vaig renegar de fer el doctorat, no com ella, i vaig preferir posar-me a pencar (acceptar qualsevol feina). No m'en penedeixo: l'única certesa que em vaig endur de la carrera és que odio la institució universitària i sento un escepticismne total sobre l'existència d'un sistema de promoció interna neutral. Al final tots hem d'arremangar-nos, però ningú no està preparat per rendir-se als vint-i-pocs. Excepte jo, esclar, que de seguida que vaig provar la vida adulta (laboral) ja vaig enterrar les expectatives. I el pitjor de tot: sense fabricar-ne d'altres. I mira que a les dues ens ha anat bé. Però a la Berta millor. Si fes una llista, hi posés ordre i anés punt per punt, al seu costat, jo, una bola de fang. Seca, rància, desfigurada. Com un carrago clavat en un pal que fan passar per gelat. Jo no faig altra cosa que consumir oci Time Out i, en canvi ella, després de passar-se el dia a la biblioteca per justificar la beca d'investigació del ministeri, arriba a casa a la nit i s'aireja llegint algun estudi sobre Kierkegaard o el nou llibre de la Butler i comentant-lo amb l'Enric, santo de su devoción i també (sobretot) exprofessor nostre de la facultat".

Propostes culturals

Cargando
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat